top of page

Re-integratie coaching

Omdat iedereen een waardevol leven verdient

11062b_f0cd2b56e86443d68d21b6bc12fe055c_

Bij Aquamentis geloven we dat iedereen, ongeacht leeftijd of levenssituatie, het verdient om een vervuld leven te leiden. We streven ernaar om met oprechtheid, kennis en ervaring te begeleiden, met als doel samen te leren en te groeien, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden, zodat jij sterker en wijzer wordt. Ons gezamenlijke doel is om het beste uit jou en je leven te halen.

Het leven kent momenten van verwondering, vreugde en geluk, maar ook momenten van pijn, verlies, tegenslagen, moeilijke gebeurtenissen en veranderingen. Onze gezamenlijke vraag is: hoe gaan we hiermee om en welke stappen kunnen we nemen om te werken aan jouw nieuwe toekomstperspectief?

Tijdens een re-integratietraject brengen we jouw weerbaarheid, belastbaarheid en arbeidsmarktperspectief in kaart. Samen krijg je inzicht in wie je bent, wat je kunt en wat je wilt bereiken. We stellen gezamenlijk een plan op en werken stap voor stap naar jouw doelen toe.

 

​Onze aanpak is flexibel en past zich aan jouw specifieke situatie aan. We kijken naar diverse factoren, waaronder jouw positie op de participatieladder en jouw gezondheidssituatie, met behulp van het "Mijn Positieve Gezondheid Spinnenwebmodel".

11062b_fd5c21cdc57f4b19b00f8ec0988396fe_
noah-boyer-mXz8dKrpO8w-unsplash.jpg

Bij Aquamentis hechten we veel waarde aan positieve gezondheid en de helende kracht van de natuur. Deze vormen essentiële elementen in onze aanpak om jou te begeleiden naar een leven met innerlijke rust en fysieke energie. We streven ook naar het bevorderen van veerkracht en weerbaarheid door te streven naar een vitaal leven, en dat doen we samen met jou.

bottom of page