top of page

Jongeren Coaching 

Wordt regisseur van je eigen film

11062b_f0cd2b56e86443d68d21b6bc12fe055c_

Onze coaching is gericht op preventie en heeft als doel deel uit te maken van initiatieven die bijdragen aan het welzijn van jongeren. We streven ernaar te voorkomen dat zij bijvoorbeeld voortijdig schoolverlaten of mentale klachten ontwikkelen die hun leven ernstig kunnen beïnvloeden.

 

We richten ons op het aanleren van levensvaardigheden, het vergroten van zelfredzaamheid (zelfregie), en het versterken van weerbaarheid en veerkracht door middel van inzicht en het aanleren van praktische vaardigheden.

Wat zijn de voordelen van onze coaching?

 

Het geeft je vrijheid in je gedachten, wat resulteert in innerlijke rust, kracht en vertrouwen. We helpen je begrijpen waarom je denkt, voelt en handelt zoals je doet, en we laten je zien dat dit volkomen normaal is. Je bent niet alleen, en belangrijker nog, je kunt veranderingen aanbrengen als je dat wilt en verlangt.

11062b_fd5c21cdc57f4b19b00f8ec0988396fe_
noah-boyer-mXz8dKrpO8w-unsplash.jpg

Waarom doen we wat we doen? Werkt het zoals we willen?

 

Samen onderzoeken we je gedrag, gevoelens en gedachten, zowel op de korte als op de lange termijn. We leren je anticiperen op de wendingen in jouw leven en ontwikkelen manieren om jouw kwaliteiten en positieve eigenschappen in te zetten voor waardevolle ervaringen en vervolgstappen die jouw leven verrijken en innerlijke trots en blijdschap brengen.

 

Kun je flexibel, met vertrouwen en innerlijke rust omgaan met de gebeurtenissen in je leven en met hoe jijzelf omgaat met deze gebeurtenissen?

 

Is het niet prettig om jezelf beter te begrijpen? Hoe werkt dit "ik ben" en waarom voel en denk ik zoals ik doe? Op welke manier kan ik sturen op mijn eigen ontwikkelingspad en mijn wensen voor mijn eigen leven realiseren? We staan klaar om je te begeleiden op deze reis van zelfontdekking en groei.

bottom of page