top of page

Jaimy Leemans

Jaimy is oprichtster van Aquamentis.

Ze is een ervaren en toegewijde coach en begeleidt met oprechte interesse vanuit haar overtuiging: “ je hoeft het niet alleen te doen”. In haar dienstverlening staat jouw welzijn centraal. Daarnaast hecht ze enorm veel waarde aan een open en comfortabele communicatie tijdens de samenwerking.

Bij Jaimy staat duidelijkheid creëren, begrepen voelen en in mogelijkheden denken centraal, waarbij ontwikkeling van mentale kracht en vertrouwen van grote betekenis zijn.

Haar eigen levenspad is gekenmerkt door diverse zijwegen, inclusief een re-integratietraject. Dit heeft haar de bewustwording gebracht van het belang van zelfinzicht en eigen regie, het begrijpen van je capaciteiten, het ontdekken van je drijfveren, en het omgaan met innerlijke onzekerheid en uitdagende situaties.

Vriendelijkheid en leven met aandacht voor anderen en jezelf, zijn belangrijk voor Jaimy. Hierbij begrijpt ze dat om echt jezelf te laten zien en je kwetsbaar te kunnen opstellen, het belangrijk is, om van alle informatie (van binnenuit en van buitenaf) te gaan herkennen wat werkelijk werkt en jou verder helpt.

De kloof tussen het leven dat je overkomt met gevoelens van onmacht en frustratie, en het idee dat het anders kan, dat je veerkrachtig kunt leven met positieve energie, is Jaimy haar drijfveer om jou te begeleiden van overleven naar echt leven!

Welkom bij Aquamentis, waar we samen werken aan jouw persoonlijke groei.

bottom of page